Klaus Anker Nielsen

Speciallæge i almen medicin

Uddannet som læge i 1986. Nedsat som praktiserende læge i 2006. Ind til da været ansat i hospitalsansat i en lang række specialer, som kardiologi, intern medicin, endokrinologi, kirurgi, psykiatri m.fl.

Kamilla Ruus

Speciallæge i almen medicin

Uddannet sygeplejerske i 2005 og været her i klinikken siden 2013.

Læge Klaus Anker Nielsen

I vores klinik møder du altid venlige, imødekommende og fagligt dygtige ansatte. Vores mission er at give dig den bedste behandling

Klinikken deler adresse med 2 andre praktiserende læger, en speciallæge i børnesygdomme, en speciallæge i øre-næse-halssygdomme og en fysioterapeut/osteopat. I huset findes på 2. Sal tandlæger, og på 3. Sal er der en kiropraktor og en psykoterapeut.

Lægernes arbejdsområder
Foruden at være praktiserende læger har vi også andre lægelige funktioner, så som lægekonsulentarbejde, undervisning og efteruddannelse af praktiserende læger. Vi finder, at dette arbejde er en forudsætning for at vi kan forny os og være up to date med viden og inspiration i vores arbejde.

Sygeplejerskernes arbejdsområder
Vores sygeplejersker arbejder dels som sekretærer, og har desuden lægesuperviserede opgaver som: Blodtrykskontrol, vægtkontroller og kostvejledning, vaccinationer, sårpleje, behandling af vorter astmakontroller, blodprøvetagning og andre sygeplejemæssige opgaver.

 

Vi har åbnet for tilgang. Du kan foretage et lægeskift på borger.dk

Vi glæder os til at se dig i klinikken!